Foredrag om kernehealing på Krop, Sind og Ånd messen i Aalborg, 2019

16.00 -17.45
Latinerstuen

Kernehealing – minikursus, tilmelding st. 3, deltagergebyr kr. 50,- (1t 45min)

Marianne Lane, tilmelding st. 3, deltagergebyr kr. 50,-
Vi eksisterer i en meget spændende tid, hvor sjælens influens går fra at være indirekte og inspirerende til at være direkte og bevidsthedsåbnende – online interagerende. Når bevidstheden åbner sig, så sker der rigtigt meget i os som mennesker, i vores virkelighed, vores familier og i vores samfund. På minikurset modtager du den undervisning omkring sjælen og inkarnationen og udviklingenm som Marianne Lane har fået kanaliseret ind gennem de sidste syv års arbejde som kanal. Netop i denne tid er der en stor transformation, hvor det er muligt at slippe vores karmiske byrde i helt nye niveauer.

På kurset vil du modtage dyb healing, som støtter dig ind i den totale forløsning og du vil modtage undervisning og øvelser til, hvordan du i din hverdag, selv arbejder med ind i dine karmiske temaer. Der vil blive givet en lille guidet meditation, hvor du kommer i kontakt med dit nuværende karmiske tema, og får muligheder for at kunne få indre vejledning. Det vil være forskelligt fra person til person, hvordan vejledningen kommer, men i sådan et stort og stærkt fælles felt, så er der stor støtte til at dine muligheder for at modtage indre guidning, de åbner sig i nye niveauer og dybder.

Læs mere

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *