Udtalelser om kernehealing

Her kan du læse udvalgte udtalelser om kernehealing

Christa Jakobsen:

“Jeg oplever at kernehealingen er den bedste healing jeg nogensinde har givet mig selv.
Jeg er bare pludselig kommet hjem i mig selv. Meget mere nærværende. Meget mere magi. Og så kan jeg mærke det kun er en lille bitte del af noget mere som er på vej”.

 

Jazmin Demant

“I sommeren 2017 modtog jeg en fin kernehealing. De første 3 mdr. måtte jeg ind og mærke mig selv på en dybere måde, som en nyfødt baby sansede jeg alt, jeg måtte have enkelte healinger som støttede processen.. Pludselig tog jeg en stærk beslutning om mit livsformål, jeg kom tættere på mig selv og følte, jeg blev mere samlet, styrket og mærker i dag mig selv og min kerne fra et nyt og stærkere fundament. En ny grounding er kommet til mig.
Mit hjerte åbner sig mere og mere fordi det tør være i sin sårbarhed-styrke på en fin måde.
Gode tilbagemeldinger på min forandring set fra andres øjne..
Jeg mærker mit hjerte er klar til, at jeg åbner helt for at modtage og være med hele mig – en dejlig rejse hjem til mig selv?.
Kan dog anbefale healinger, der støtter hjerteåbnings, healings- og udviklingsprocessen??”

 

Hør Mie fortælle om det at få en kernehealing