Hvad Er Kinesiologi? Find Svaret Her

Forside » Healing » Hvad Er Kinesiologi? Find Svaret Her
Billede af: Pixels.com
Skrevet d. 23. June 2021

Er du interesseret i kinesiologi og gerne vil vide mere om hvad det er? I dette indlæg vil jeg forklare hvad et er og hvad det kan gøre ved en. Find svaret forneden. 

kinesiologi er en for form behandling, der tilfører mere balance i dit liv. Både fysisk, følelsesmæssigt, spirituelt og mentalt. Det er en effektiv og blid behandling, som fokuserer på dine behov. 

Menneske kroppen ses som en helhed, hvor kroppen, kemien, tankerne og energien tilsammen påvirker hinanden. Hvis livsenergien kan flyde frit, så er din krop i total balance. Tvært imod hvis den er i ubalance eller blokeret, så vil du kunne mærke træthed, smerter og andre sygdomme. 

Kroppens celler husker nemlig hvad den har været ude for, men ved hjælp af muskeltesten, kan den afdække det, som kroppen har mest brug for. Det er det behandlingen arbejder med. 

En behandling kan tage et sted i mellem en time til to, men også meget længere hvis det er nødvendigt, da behandlingen handler om dig og ikke tiden. Det er først når du føler dig mere balanceret, at behandlingen kan nå dens ende. 

kinesiologien blev udviklet af amerikanske kiropraktorer i 60'erne og den dag i dag, er metoden stadig under udvikling.