Meditation Hvordan? Kom I Gang Her

Forside » Akupunktur » Meditation Hvordan? Kom I Gang Her
Billede af: Pexels.com
Skrevet d. 29. June 2021

Du har måske hørt at det skulle hjælpe. Man ser det også ofte i film, men hjælper det virkeligt? Det kan du selv prøve at finde ud af her. I dette indlæg vil jeg lære dig hvordan du kommer i gang med meditation. 

Meditation er noget som rigtig mange efterhånden er begyndt at dyrke. Kigger man på nogle af de mest succes fulde mennesker i dag, så har mange af dem også meditation på skemaet, så der må helt sikkert være noget om det. 

Hvad kræver det for at komme i gang? 

Meditation opstod da en prins fra Nepal opgav sit liv og stak af fra kongeriet. Her satte han sig under et træ, hvor han samlede sine ben og lod armene hvile på benene. Her fokuserede han på sin tankegang og prøve så vidt som muligt, på ikke at tænke på noget. Sådan sad han flere dage, uden at få noget mad eller drikke. Dens prins kender vi i dag som Buddha. 

Så det eneste det kræver fra dig for at meditere, er dig selv egentlig. Du kan stort set meditere lige der du vil, selvom et stille rum er at fortrække. Alt hvad du skal gøre er at sætte dig til rette og prøve at starte med at fokusere på din åndedræt og derefter prøve på ikke at tænke på noget. 

Vi takker avxperten for deres støtte til denne tekst. Hos avxperten kan du købe blandt et stort og flot udvalg af LED lys produkter. Uden støtten fra avxperten kunne denne hjemmeside ikke findes.